Λόπεθ: «Είναι δύσκολο να χάνεις ένα παιχνίδι στο 90’»

Λόπεθ: «Είναι δύσκολο να χάνεις ένα παιχνίδι στο 90’»

angel_lopez

bet365

Ο Άνχελ Λόπεθ στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα ματς στο 90'.

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης, μεταξύ άλλων στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα παιχνίδι στο 90ο λεπτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε καλή απόδοση, κανείς βέβαια δεν θα θυμάται αυτό αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε και εμείς ευκαιρίες με τα δύο δοκάρια, είναι δύσκολο να χάνεις ένα παιχνίδι στο 90’.

Πάντα είμαστε ανταγωνιστικοί και δείχνουμε καλά πράγματα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δείξουμε αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα