Πετράκης: «Αυτό που έγινε σήμερα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παιδιών μας»

petrakis

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη και τόνισε πως αυτό που έγινε σήμερα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε μετά τη «βαριά» ήττα από τον Άρη και δήλωσε μεταξύ άλλων πως αυτό που έγινε σήμερα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, κόντρα στη ροή, δεχθήκαμε ένα γκολ με δόση τύχης. Είχαμε προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερο ρίσκο. Είχε και ο Άρης κάποιες ευκαιρίες. Η χαμένη ευκαιρία του Σενγκέλια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι καθοριστική στιγμή. Τα δύο γκολ τα φάγαμε καθώς παίξαμε με παραπάνω ρίσκο. Αυτό που έγινε σήμερα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παιδιών μας. Οι στιγμές δεν ήταν μαζί μας. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, το κεφάλι χαμηλά και δουλειά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα