Άρης: Ο Γιάννης Φετφατζίδης γράφει τον τίτλο μιας μεγάλης επιστροφής

Άρης: Ο Γιάννης Φετφατζίδης γράφει τον τίτλο μιας μεγάλης επιστροφής

Φετφατζίδης

bet365

Άρης και Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή του 33χρονου winger στο «Κλ. Βικελίδης» και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα έχει και δεύτερη θητεία στους «κίτρινους».

Αν οι συναισθηματικές αντιδράσεις ταιριάζουν ή όχι στον χαρακτήρα του, υπεύθυνος να απαντήσει είναι ο ίδιος, σίγουρα όμως δεν τις συνηθίζει. Προτιμά να υποδέχεται αλλά και να διαχειρίζεται ανέκφραστος την κάθε κατάσταση, αλλά εκείνο το μεσημέρι μάλλον… κατέρριψε τους κανόνες του. Το ημερολόγιο έγραφε 29 Σεπτεμβρίου 2020 όταν ο Γιάννης Φετφατζίδης πήγε στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου για να αποχαιρετήσει φίλους και συμπαίκτες στον Αρη κι έχοντας ετοιμάσει βαλίτσες για το Κατάρ έπειτα από τη συμφωνία του με την Αλ Χορ. Ο βραχύσωμος επιθετικός έφυγε αλλά είπε… «εις το επανιδείν». Πολλοί δεν τον πίστεψαν, αυτός το επαναλάμβανε σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του και πλέον έφτασε η στιγμή να… πιστέψουν και οι άπιστοι Θωμάδες.

Ίσως το έγραφε το πεπρωμένο του, σίγουρα όμως ήταν κάτι που ήθελε πολύ και μάλιστα με αδιάσειστα πειστήρια καθώς μαζεύτηκαν πολλές οι συνεντεύξεις στις οποίες είχε μιλήσει ανοιχτά για τον πόθο επιστροφής του στον Άρη. Ως άνθρωπος ζυγίσει τον λόγο του κυρίως όμως ξέρει να εκτιμά αλλά και ν’ αγαπά και στην προκειμένη περίπτωση, με τον Άρη ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση. Προφανώς αυτή ξεκίνησε με μπόλικη ξινίλα αλλά εξελίχθηκε σε σχέση αμοιβαίας αγάπης και αλληλοσεβασμού. Δεν ξέχασε ποτέ ότι όσο στήριξε ο ίδιος μέσα από τις επιδόσεις του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, άλλο τόσο τον υποστήριξε και το ίδιο το club. Και καθώς η επιστροφή ήταν στο μυαλό του, αφού διαπιστώθηκε ότι αντίστοιχη σκέψη υπήρχε και στον Άρη δεν θα μπορούσαν να μην διασταυρωθούν αυτοί οι δρόμοι.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η (διαφαινόμενη) επιστροφή θα μπορούσε να είχε δρομολογηθεί από το καλοκαίρι ούτως ώστε να είχαν αποφευχθεί και πειράματα που κόστισαν χρήμα και βαθμούς. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Άρης και Φετφατζίδης βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες επαφές για μια νέα συνεργασία Η συμφωνία του Άρη με τον Γιάννη Φετφατζίδη είναι πλέον δεδομένη κι αν προβλέπει να ολοκληρώσει την καριέρα του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, τούτο το ξέρει ίδιος και ο… Θεός.

Στα 33α του, ο «Φέτφα» έρχεται για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη έπειτα από την εντυπωσιακή πρώτη στη διάρκεια της οποίας άντεξε με χαρά το βάρος της ευθύνης του ηγέτη και αριθμητικά προσέφερε επτά γκολ και 13 ασίστ σε σύνολο 56 αγώνων αν και στην περίπτωση του, οι αριθμοί μάλλον αδικούν την προσφορά του. Ενδεχομένως να κλείνει επίσης το κεφάλαιο «εξωτερικό» το οποίο είχε ανοιχτό για μπόλικα χρόνια έχοντας αγωνιστεί στις Αλ Αχλί (100αγ., 21 γκολ, 29 ασίστ), Αλ Χορ (45γ., 13 γκολ, 4 ασίστ), Τζένοα (37 αγ., 4 γκολ, 4 ασίστ), Σπαλ (13αγ, 1γκολ, 1 ασίστ) καθώς επίσης και στις Αλ Σαλίγια, ΑΠΟΕΛ, Κιέβο Βερόνα.

Φέτος, το πρώτο μισό της χρονιάς δεν ήταν ευχάριστο για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή καθώς δεν βρήκε ρόλο αλλά και χρόνο συμμετοχής στην Κύπρο. Γι' αυτό εξάλλου εξέφρασε την επιθυμία αποχώρησης και επιστροφής στον Άρη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα