Φερνάντες: «Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα, δεν ξέρω πώς να την περιγράψω»

Φερνάντες: «Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα, δεν ξέρω πώς να την περιγράψω»

Newsroom
Ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες έζησε πολλά μέσα στο 2023 και έχοντας επιστρέψει ξανά πίσω δυνατός, έκανε μια αποτίμηση μέσω των social media.

Ο Πάολο Φερνάντες έξι μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση για τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που είχε υποστεί επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων πριν μερικές μέρες.

Λίγο πριν φύγει το 2023, ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία χαρακτήρισε τη χρονιά αυτή «τρελή» για τα όσα έζησε. Είτε αυτά ήταν θετικά, είτε αρνητικά.

Ο Πάολο Φερνάντες έγραψε στο Instagram:

«Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα δεν ξέρω πραγματικά πως να την περιγράψω.

Πρώτα απ' όλα το να παίζω για αυτό το καταπληκτικό κλαμπ και να κατακτώ το νταμπλ αλλά ταυτόχρονα κάνω μια εγχείρηση στην καρδιά και μερικούς μήνες πιο μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα. Έτσι είναι η ζωή μερικές φορές, σου δίνει αλλά και άλλες φορές σου τα παίρνει, όταν συμβαίνει πρέπει να παραμένεις δυνατός, είναι μέρος της.

Προσωπικά επίσης πολλές αλλαγές στη ζωή μου αλλά είμαι ευγνώμων που η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είναι υγιείς που είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένας χρόνος με μεγάλη προσωπική ανάπτυξη λόγω αυτών των σκαμπανεβασμάτων συνέχεια.

Είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο χρόνο και θα το πάρω θετικά γιατί τα σπουδαία πράγματα πάντα θέλουν χρόνο. Ευχαριστώ 2023. Γειά σου 2024. Ευτυχισμένο το νέο έτος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα