Ολυμπιακός: Οι Πολωνοί ελπίζουν ότι ο Εσε θα διαλέξει την Εθνική της χώρας τους! (vids)

Ο Εσε

bet365

Ο χαρισματικός χαφ του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Εσε, χρησιμοποιώντας τις καταβολές της γιαγιάς του θα πάρει πολωνικό διαβατήριο και στην Πολωνία θα ήθελαν να διαλέξει την Εθνική της χώρας!

Είναι μία μεταγραφική αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό. Είναι από τις μεταγραφές από την Αργεντινή που έχουν βγει και με το παραπάνω αν και μικρός σε ηλικία και μην έχοντας ποτέ παίξει στην Ευρώπη πριν τον Ολυμπιακό. Φυσικά αναφερόμαστε στον Σαντιάγκο Εσε.

Ο 22χρονος Εσε - που παίζει εξάρι και οκτάρι - έχει 19 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό με 1 ασίστ και έχοντας πολύ καλό πρόσημο γενικότερα. Η πλευρά του παίκτη ως γνωστόν έχει κάνει τις κινήσεις της για να πάρει πολωνικό διαβατήριο χρησιμοποιώντας τις ρίζες της γιαγιάς του παίκτη που καταγόταν από την Πολωνία.

Οι Πολωνοί πάντως από την πλευρά τους δεν βλέπουν με αδιαφορία αυτήν την προοπτική. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ο Εσε βλέπετε δεν έχει συμμετοχή με τη μεγάλη Εθνική της Αργεντινής αλλά μόνο με τις μικρές Εθνικές.

Βέβαια με την αγάπη που έχει ο ίδιος για το ποδόσφαιρο της χώρας του και τον Μέσι θα ήταν δύσκολο να κάνει μία τέτοια επιλογή. Οι Πολωνοί πάντως δείχνουν να τον θέλουν για τα καλά στην Εθνική τους (και να ελπίζουν πώς αυτό θα συμβεί) μόλις οριστικοποιηθεί η απόκτηση του πολωνικού διαβατηρίου του.

Ο ίδιος πάντως έχει πολύ δυνατούς δεσμούς γενικά με την Αργεντινή. Όταν είχε μιλήσει στο match programme του Ολυμπιακού είχε εξηγήσει το γιατί οι οπαδοί στην Αργεντινή τον φωνάζουν Copo: «Ήταν ένα παρατσούκλι που μου έδωσε η μητέρα μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός λόγω ενός κινούμενου σχεδίου που υπήρχε πριν από πολλά χρόνια. Στην Ουρακάν με ξέρουν έτσι».

Όσο για το είδωλό του; «Χωρίς αμφιβολία ο Λίο Μέσι. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Στη θέση μου μού αρέσουν πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ο Εντσο Φερνάντες έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό που έχει πετύχει είναι άξιο θαυμασμού. Ο Ρόδρι από τη Μάντσεστερ Σίτι μου φαίνεται πολύ ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».

Όσο για την άλλη του πλευρά;

1. Η αγαπημένη του συνήθεια: Να περνάω χρόνο με την κοπέλα μου, τους φίλους και την οικογένειά μου πίνοντας mate.
2. Το αγαπημένο του φαγητό: Ψητό.
3. Το τραγούδι που έχει ακούσει περισσότερο στη ζωή σου: Οτιδήποτε έχει σχέση με την Αργεντινή και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
4. Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά: Peaky blinders.
5. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός: Αργεντινή.
6. Τι του δίνει κίνητρο: Με παρακινεί το όνειρο που είχα από παιδί. Να πετύχω στο ποδόσφαιρο συνοδευόμενος από την οικογένειά μου.
7. Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνήσει: Ετοιμάζομαι για την προπόνηση.
8. Το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν κοιμηθεί: Ασχολούμαι με το κινητό.
9. Ποτέ δεν αποχωρίζεται: Το κινητό μου.
10. Το γούρι του: Η οικογένειά μου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα