Λόπεθ: «Η σχέση μου με τον Μπέο είναι καλύτερη τώρα»

Λόπεθ: «Η σχέση μου με τον Μπέο είναι καλύτερη τώρα»

Newsroom
lopez_beos_eurokinisi

bet365

Ο Ανχελ Λόπεθ μίλησε για τη επιστροφή του στον πάγκο του Βόλου, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο, ισχυρό άνδρα του club.

Για την επιστροφή του στον πάγκο του Βόλου όπου μάλιστα «τρέχει» αήττητο σερί στο πρωτάθλημα 2-2-0, αλλά και τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο, ισχυρό άνδρα του club, μίλησε ο Ανχελ Λόπεθ στο Metropolis. «Είμαι χαρούμενος για τον πρώτο μήνα που επέστρεψα στον Βόλο και είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά είμαστε στη μέση του δρόμου. Για πάντα ο Βόλος θα είναι μέσα στην καρδιά μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία πριν τρία χρόνια. Τώρα με κάλεσαν, μου ζήτησαν τη βοήθειά μου. Ενιωσα πολύ όμορφα, θέλουμε να κάνουμε ανταγωνιστική χρονιά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ισπανός κόουτς.

Και συνέχισε. «Ο κ.Μπέος με ξέρει καλά και έχει πειστεί για τη δουλειά μου, οπότε γι’ αυτό μου ζήτησε να επιστρέψω. Ημουν σίγουρος από την αρχή πως μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Είναι πιο εύκολο φέτος σε σχέση με την πρώτη του θητεία. Η σχέση με τον Μπέο είναι καλύτερη τώρα, γιατί γνωριζόμαστε καλύτερα. Πριν τρία χρόνια έπρεπε να με γνωρίσει ως προπονητή και ως άνθρωπο. Εχουμε εξαιρετική σχέση και είναι ακόμη πιο εύκολο για μένα να δουλέψω τώρα. Ανέλυσα την ομάδα όταν ήρθα, το κλίμα στην ομάδα και κάποιες λεπτομέρειες έπρεπε να αλλάξουν. Δεν είχα τον χρόνο να δουλέψω, γιατί παίζαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Οι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο και στη στρατηγική μου και όταν συμβαίνει αυτό, όλα είναι ευκολότερο για τον προπονητή και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για το αυριανό (20/12) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε πως «όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό ήταν σε περίεργη κατάσταση, οπότε δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχασαν από τον Ατρόμητο όχι ως ομάδα αλλά από ατομικά λάθη. Πλέον μετά τον αποκλεισμό τους στην Ευρώπη, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο με ξέρετε, είμαι μαχητής, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε για να πάρουμε βαθμούς».

Κλείνοντας έκανε και μία πρόβλεψη για τη «μάχη» του πρωταθλήματος. «Εχω αναλύσει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, γιατί έχω παίξει μαζί τους. Τώρα θα το κάνω με τον Παναθηναϊκό γιατί παίζουμε μαζί τους. Ολες έχουν τις πιθανότητές του για τον τίτλο και αυτό είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι διαφορετικές ομάδες, Είναι μια ισορροπημένη κατάσταση και δεν θα αλλάξει μέχρι τέλους της χρονιάς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα