Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Αντρέ Σίλβα για τη γραμμή κρούσης του (vid)

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Αντρέ Σίλβα για τη γραμμή κρούσης του (vid)

Ο Σίλβα

bet365

Ο 28χρονος σέντερ φορ, Αντρέ Σίλβα, που ανήκει στη Λειψία είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το επιτελείο του Πέδρο Άλβες για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος και ιδιαίτερα ποιοτικός σέντερ φορ είναι ένας παίκτης που δείχνει να απασχολεί αισθητά τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν έχει ψαχτεί και για την περίπτωσή του με αβέβαιο όμως αποτέλεσμα (το εάν μπορεί να κλείσει δηλαδή ή όχι). Ο 28χρονος (ύψους 1.85 μέτρων) Αντρέ Σίλβα αριθμεί 4 ματς με 1 γκολ στη Σοσιεδάδ, στην οποία είναι δανεικός από τη Λειψία.

Στην καριέρα του ο Αντρέ Σίλβα, που έχει 19 γκολ σε 53 ματς με την Εθνική Πορτογαλίας (με την οποία έχει πάρει το τρόπαιο του Nations League), έχει θητεία σε Σεβίλλη, Μίλαν, Πόρτο, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία. Έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο.

Με τη φανέλα της Λειψίας έχει 26 γκολ σε 95 ματς. Με τη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είχε 45 γκολ σε 71 αγώνες, με τη Μίλαν 10 γκολ σε 41 ματς, με τη Σεβίλλη 11 τέρματα (σε 40 αναμετρήσεις) και με τη Πόρτο έχει βρει δίχτυα 24 φορές σε 58 αγώνες. Έχει δε κατακτήσει τίτλους σε Πορτογαλία και Γερμανία.

Είναι μία επιλογή του Πέδρο Άλβες και του επιτελείου του ενόψει Γενάρη. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς είναι να κλείσει το λιγότερο έναν σέντερ φορ την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα