Αστέρας Τρίπολης: «Το πρόβλημα δεν είναι ο Μαρινάκης, αλλά η βία στα γήπεδα»

Newsroom
O Bαγγέλης Μαρινάκης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε θέση ενόψει του Δ.Σ. της Super League, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League έχει τεθεί ως θέμα και την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ανοιχτά να τονίζει ότι το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα κι όχι το πρόσωπο που είναι επικεφαλής στη διοργανώτρια αχή του πρωταθλήματος.

Η θέση του Αστέρα Τρίπολης, με την οποία δείχνει τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα