Λόπες: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στον Βόλο, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Λόπες: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στον Βόλο, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

angel_lopez

bet365

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπες, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στάθηκε πως η ομάδα του έχει πολύ δουλειά μπροστά της.

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπες, στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Πανσερραϊκό στάθηκε πως η ομάδα του έχει πολύ δουλειά μπροστά της.

«Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στον Βόλο. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Στο α’ μέρος προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα. Στο ημίχρονο το συζητήσαμε, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δείξαμε πάθος, ενέργεια, βρήκαμε τις ευκαιρίες, το γκολ. Ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε το πέναλτι και μετά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Με τον ΟΦΗ κάναμε καλή προσπάθεια, σήμερα αξίζαμε τη νίκη. Όταν είσαι στο τέλος της βαθμολογίας δεν είναι εύκολο να παίξεις. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να παίξουμε γιατί δεν είμαστε στην τελευταία θέση αλλά έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη μπροστά μας», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα