Αναστασίου: «Ο Αστέρας μας έδωσε μάθημα αποτελεσματικότητας»

Βασίλης Μπαλατσός
Αναστασίου

bet365

O προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των Αρκάδων, σε αντίθεση με την ομάδα του.

Πέντε τελικές εκ των οποίων οι τέσσερις στο στόχο χρειάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης για να νικήσει την Κηφισιά στην Καισαριανή με 3-1 και να φύγει με το διπλό. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των Αρκάδων, η οποία έλειψε από την ομάδα του που δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες.

«Η ουσία είναι ότι χάσαμε το ματς. Δημιουργικά ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ο Αστέρας μας έδωσε μάθημα αποτελεσματικότητας. Σε κάθε επίθεση που έκανε μας έβαζε γκολ. Σημείωσε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εάν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις.

Έπρεπε να βρούμε τρόπους να καλύψουμε τις απουσίες και να είμαστε δημιουργικοί και ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι ήμασταν απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που ξέρει να κερδίζει παιχνίδια», ανέφερε στις δηλώσεις του ο έμπειρος κόουτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα