Το πανόραμα του Νοτίου Ομίλου: Κέρδισαν το Αιγάλεω και επέστρεψαν κορυφή τα Χανιά

Newsroom
Χανιά

bet365

Στη κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 επέστρεψαν τα Χανιά, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 2-0 του Αιγάλεω. Ξέφυγε από την τελευταία θέση η Παναχαϊκή με το 1-1 με τον Διαγόρα, ισόπαλοι χωρίς τέρματα οι Ηλιούπολη και Γιούχτας.

Μία μόλις μέρα έμειναν μακριά από την κορυφή τα Χανιά. Χθες η Athens Kallithea επικρατώντας του Τηλυκράτη με 3-0 ανέβηκε στην 1η θέση, αλλά σήμερα οι Κρητικοί επέστρεψαν σε αυτή. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε του Αιγάλεω με 2-0 και έφτασε τους 22 βαθμούς αφήνοντας στην 2η θέση την Athens Kallithea με 20. Όσον αφορά το Αιγάλεω έμεινε στην 8η θέση με 13 βαθμούς.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο και οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Στο 2ο οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 60' να ανοίξουν το σκορ με τον Μάναλη. Στην συνέχεια κράτησαν με άνεση το μηδέν πίσω και στο 86' με τον Τσέλιο ουσιαστικά εξασφάλισαν τη νίκη και την επάνοδο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ: 60′ Μάναλης κεφ, 86′ Τσέλιος σουτ

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς, Σιλά, Λεμονής, Ντίαζ, Τσέλιος, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μάναλης.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Βάρκας, Ζιούλης, Θεολόγου, Ευαγγέλου, Μπλάκσον, Ναζίμ, Κωνσταντακόπουλος, Κολλάς, Καμαρά, Τάμπας.

Παναχαϊκή – Διαγόρας 1-1

Μεγάλο παιχνίδι στην Πάτρα με την Παναχαϊκή να κρατάει μέχρι και το 98' τη νίκη στο ματς με τον Διαγόρα και οι Ροδίτες να παίρνουν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων τον βαθμό. Με το 1-1 αυτό οι Πατρινοί έφτασαν τους 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην 11η θέση, έναν πάνω από τον τελευταίο Ολυμπιακό Β'. Από την άλλη ο Διαγόρας έφτασε τους 13 και παρέμεινε στην 5η θέση.

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αποστολόπουλο στο 66' και έδειχναν πως θα έπαιρναν το σημαντικό τρίποντο. Στο 98' όμως ο Μανιάς «πάγωσε» τους πάντες διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Σκόρερ: 66′ πεν. Αποστολόπουλος – 90+8′ Μανιάς

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μούλντερ (42′ Ντε Ολιβέιρα), Μπάρετ, Λιοφα΄γος, Καραγιάννης, Νάστος, Γρηγορόπουλος (74′ Τόσκα), Ν. Μασούρας (90′ Μαρτίνεζ), Αποστολόπουλος (74′ Κυρσανίδης), Χριστόπουλος (90′ Ιατρούδης), Πατρινός.

Διαγόρας (Γράφας): Σηφάκης (60′ λ.τ Αυγερινός), Τσάβος (78′ Αρίας), Μανωλάκης, Δημητρίου, Ιγκνιάτοβιτς (84′ Λούκιτς), Α. Μασούρας (46′ Μουντές), Τσιαντούλας, Πάρντο, Αντεσίνα (84′ Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς.

Ηλιούπολη – Γιούχτας 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Ηλιούπολη και Γιούχτας έμειναν στο μηδέν, παίρνοντας από έναν βαθμό. Με τον βαθμό αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν στην 7η θέση έχοντας 11 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 6η με έναν περισσότερο, στην μάχη δύο ομάδων που βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπάρο, Ράμος, Ντέντλερ, Ασίγκμπα, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστάκος, Βασιλούδης.

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης. Γελαδαρης, Μάρτσι, Μπρους, Τζανης, Μπουτσακης, Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυρακης, Ροβιθης, Κωστανασιος.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Athens Kallithea - Τηλυκράτης 3-0

Ιωνικός - Παναθηναϊκός Β' 2-0

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Παναχαϊκή – Διαγόρας 1-1

Xανιά - Αιγάλεω 2-0

Ηλιούπολη - Γιούχτας 0-0

Ολυμπιακός Β ' - Καλαμάτα 17:00

Βαθμολογία

1. Χανιά 22

2. Athens Kallithea 20

3. Καλαμάτα 15

4. Ιωνικός 14

5. Διαγόρας 13

-------------------------

6. Γιούχτας 12

7. Ηλιούπολη 11

8. Αιγάλεω 8

9. Τηλυκράτης Λευκάδας 7

10. Παναθηναϊκός Β’ 6

11. Παναχαϊκή 4

-------------------------

12. Ολυμπιακός Β' 3

*Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα