Ολυμπιακός: Η συνεργασία που έρχεται με τον Πέδρο Άλβες και τα δεδομένα για Κορδόν

Ολυμπιακός: Η συνεργασία που έρχεται με τον Πέδρο Άλβες και τα δεδομένα για Κορδόν

Ο Κορδόν

bet365

Η προοπτική που διαγράφεται για τον Ολυμπιακό και τους Άλβες - Κορδόν είναι να συνυπάρξουν στον Ολυμπιακό. Σενάριο για ένα διευρυμένο οργανόγραμμα που θα περιλαμβάνει τρεις ομάδες.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήταν εκείνος που αποκάλυψε την πληροφορία περί επικείμενης συνεργασίας του Πέδρο Άλβες με τον Ολυμπιακό. Αν και προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν αναφέρει το παραμικρό όλα δείχνουν ότι η - επικείμενη - συνεργασία αυτή θα προχωρήσει και θα φτάσει σε μία συμφωνία. Μάλιστα γίνεται λόγος για συμβόλαιο 2.5 ετών για τον Πορτογάλο.

Σε αυτή τη φάση από τη στιγμή που θα κλείσει και το deal του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Ρίο Άβε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα έχει 3 ομάδες: Ολυμπιακό, Φόρεστ και Ρίο Άβε. Άρα και ανάγκη για περισσότερα στελέχη. Και άρα ένα πιο ευρύ οργανόγραμμα.

Ο δε Αντόνιο Κορδόν - που όταν έκλεισε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπήρχε και η παράμετρος της Νότιγχαμ Φόρεστ για εκείνον - το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένος να πηγαινοέρχεται στην Ισπανία επειδή έχει σημαντικά προσωπικά ζητήματα. Με τα τωρινά δεδομένα ο Πέδρο Άλβες αναμένεται να αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο τεχνικού διευθυντή με τον Αντόνιο Κορδόν να παραμένει σε έναν ρόλο επικεφαλής ή συντονιστή. Και παράλληλα ο Αντόνιο Κορδόν - που ήταν κανονικότατα στο γήπεδο Καραϊσκάκη το Σάββατο για το ματς με τον Παναιτωλικό - να αναμένεται να έχει ρόλο και σε αυτές τις 3 ομάδες.

Εδώ πρέπει να σταθούμε και στη διατύπωση της είδησης από τον Ρομάνο. Κάνει λόγο για ανάληψη θέσης διευθυντή από τον Άλβες χωρίς να αναφέρει καθόλου τον Κορδόν. Όπως και να έχει η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει σύντομα αλλά σε αυτή τη φάση η προοπτική που διαγράφεται είναι με συνύπαρξη των δύο αυτών ανθρώπων στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα