Γκαρσία: «Αυτές οι στιγμές είναι το σημαντικό στην ζωή»

Newsroom
Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως αυτές οι στιγμές είναι το σημαντικό στη ζωή.

Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν στη Τούμπα με 5-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά χαίρομαι με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα χωρίς τη μπάλα. Ακολουθούν δύσκολα ματς. Να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Για την αποθέωση που γνώρισε: «Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Έχω φίλους, αδέλφια, αυτό είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. Να έχεις σημαντικές αναμνήσεις, αυτές είναι που μένουν. Πολλά χρόνια είμαι εδώ στην Ελλάδα, είμαι ευχαριστημένος εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα