ΠΑΣ Γιάννινα: Παίζει με ΑΕΚ ο Εραμούσπε, εκτός τέσσερις, ερωτηματικό με Λέο

Newsroom
Παίζει με ΑΕΚ ο Εραμούσπε, εκτός τέσσερις, ερωτηματικό με Λέο

bet365

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του Θανάση Στάικου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Καλά νέα επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στον Θανάση Στάικο. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Ροντρίγκο Εραμούσπε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα, όντας έτσι διαθέσιμος για το εντός έδραςματς της Κυριακής με την ΑΕΚ (26/11-17:00) για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Βέβαια, οι Ηπειρώτες θα έχουν και τέσσερις απουσίες για το παιχνίδι αυτό, αφού οι Σόρια και Λιάσος είναι τιμωρημένοι, ο Τζίνο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Έφορντ συνέχισε να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ερωτηματικό παραμένει με την υπόθεση του Λέο, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα, όμως είναι άγνωστο αν ο Στάικος θα πάρει την απόφαση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την «Ένωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα