Λαμία-Ολυμπιακός: Απίστευτη τριπλή ευκαιρία, ο Κορνέζος «έσωσε» δις την εστία του (vid)

Newsroom
 Λαμία-Ολυμπιακός: Απίστευτη τριπλή ευκαιρία, ο Κορνέζος «έσωσε» δις την εστία του (vid)

bet365

Οι Φορτούνης, Μπακαμπού και Κανός «άγγιξαν» το γκολ για τον Ολυμπιακό... υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Κορνέζο που σαν «τερματοφύλακας» κατέβασε ρολά.

Απίστευτη ευκαιρία ή πιο σωστά ευκαιρίες απώλεσε ο Ολυμπιακός στο 21' της αναμέτρησής του με τη Λαμία, αλλά ο Κορνέζος... κατέβασε ρολά.

Τότε ο Ινμπόμ Χουάνγκ έπαιξε κάθετα για τον Μπακαμπού που «έκοψε» στον Φορτούνη και εκείνος πλάσαρε από κοντά, αλλά ο στόπερ των γηπεδούχων απέκρουσε με το σώμα λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Μπακαμπού που πήρε το «ριμπάοντ» θέλησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε ξανά κομβικό stop και τελικά η «ερυθρόλευκη» «πολιορκία» λύθηκε όταν ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την κεφαλιά του Κανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα