Σάρλια: «Επιστρέφουμε από μία μαύρη τρύπα»

Σάρλια: «Επιστρέφουμε από μία μαύρη τρύπα»

Νίκος Αθανασίου
Σάρλια: «Επιστρέφουμε από μία μαύρη τρύπα»

bet365

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια μίλησε για την πορεία πρωταθλητισμού του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν, την παρουσία του στο «τριφύλλι» και την «μάχη» του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sportske Novosti:

Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη:

“Κάθε νίκη είναι σημαντική όταν πρόκειται για βαθμούς, γιατί η κατάσταση είναι «σφιχτή» στην κορυφή, αλλά χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο για να επιστρέψουμε ψυχολογικά, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία μετά από μια ελαφρώς χειρότερη είσοδο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι καλό που φτάσαμε στην κατάκτηση των βαθμών με τον δύσκολο τρόπο και με ανατροπή, η οποία μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο''.

Για την βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού και το πρωτάθλημα:

“Όταν κάτι πηγαίνει καλά, είναι συνήθως ένας συνδυασμός καλών περιστάσεων, και όταν δεν πάει, είναι ένας συνδυασμός ατυχών περιστάσεων. Είναι όλα φυσιολογικά, έχεις λίγο καλύτερες και λίγο χειρότερες περιόδους στο ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να πάμε κάπου. Δεν περιμέναμε να κρατήσει τόσο πολύ, πέσαμε σε μια «μαύρη τρύπα». Ακόμη περισσότερο από τα αποτελέσματα, μας ανησύχησε το γεγονός ότι δεν παίζαμε καλά, αλλά τώρα σιγά σιγά επιστρέφουμε. Νομίζω ότι θα είναι μια “μάχη” μέχρι το τέλος. Περιμένω ότι ο Ολυμπιακός θα πλησιάσει εμάς και την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει καλά κι ας τα “χάλασε” τη Δευτέρα. Περιμένω ότι τρεις, ίσως και τέσσερις ομάδες θα είναι στη “μάχη” μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και θα έλεγα ότι τον τίτλο θα τον κερδίσει αυτός που θα καταφέρει να μείνει πιο ήρεμος. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο υλικό και το καλύτερο μομέντουμ, αλλά όλα κρίνονται σε μικρό διάστημα. Σε δύο εβδομάδες κάποια πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα, όσοι είμαστε στην κορυφή παίζουμε μεταξύ μας στις επόμενες αγωνιστικές. Ωστόσο, υπάρχουν και τα play-off, στα οποία όλοι θα παίξουν μεταξύ τους και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί εκεί”.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

“Δεν με πείραξε όταν όλο το γήπεδο αποδοκίμασε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στο επόμενο ματς γυρίσαμε το διακόπτη και κερδίσαμε το παιχνίδι. Σημαίνει πολλά για μένα και για όλη την ομάδα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι είναι πάντα μαζί μας και περιμένουν να κερδίσουμε τον τίτλο”.

Για την παρουσία του στο «τριφύλλι»:

“Όταν παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπου υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες, δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι έγινες βασικός και δεν μπορείς να είσαι ήρεμος. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που είναι γνωστό ότι παίζουν επειδή το αξίζουν λόγω της ποιότητας ή της ηλικίας τους. Οι τέσσερις στόπερ μας είναι λίγο πολύ ισάξιοι και πάντα υπάρχει συναγωνισμός ως προς το ποιον θα επιλέξει ο προπονητής. Αν δεν παίζω, είμαι σίγουρα ο πρώτος που έρχεται από τον πάγκο στο κομμάτι της άμυνας, οπότε δεν με πειράζει”.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα