Λαμία: Κοντά σε Κοσέλεφ (vid)

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Κοντά σε Κοσέλεφ (vid)

bet365

Στην απόκτηση του Αλεξέι Κοσέλεφ προχωράει η Λαμία για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα.

Ήταν γνωστό πως μετά την περίπτωση του Τζέισον Μεντίνα, η Λαμία θα προχωρήσει για την απόκτηση και ενός τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων.

Με τον έμπειρο φορ να βρίσκεται στη Φθιώτιδα και να απομένουν τα τυπικά για να γίνει ποδοσφαιριστής της ελληνικής ομάδας αλλά και την υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου να είναι εξίσου στην τελική ευθεία, οι Λαμιώτες είναι έτοιμοι για ακόμη μία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο Αλεξέι Κοσέλεφ είναι ο... εκλεκτός του συλλόγου για την ενίσχυση των καρέ. Ο 29χρονος υψηλόσωμος (2 μ.) Μολδαβός είναι κοντά στο να φορέσει τα χρώματα της Λαμίας, καθώς η περίπτωση του Μπάουμαν φαίνεται πως δεν προχώρησε.

Ο 25 φορές διεθνής πορτιέρε έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες εβδομάδες από την ιαπωνική Γιουμπίλο Ιβάτα και μετά από δύο χρόνια θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Να θυμίσουμε πως ο Λεωνίδας Βόκολος διαδέχθηκε τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας, μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ (4-0).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα