Λαμία: Τέλος ο Παντελίδης

Newsroom
Λαμία: Τέλος ο Παντελίδης

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης όπως ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Η ήττα από τον ΟΦΗ με το βαρύ 4-1, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μεταξύ της Λαμίας και του Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά στις δηλώσεις του είπε ότι θα αναλάβει τις ευθύνες για την εμφάνιση και την ήττα και στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστό υπάρχει κοινή απόφαση της διοίκησης και της πλευράς του για να λυθεί η συνεργασία τους, καθώς ο ίδιος το θεωρεί ως την καλύτερη λύση για τον σύλλογο.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται για την άκρη του πάγκου της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σπανός που αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού αλλά και αυτό του Λεωνίδα Βόκολου.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τη Λαμία:

«Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και την ήττα της ομάδας μας από τον ΟΦΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, ύστερα από συζήτηση, από κοινού συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την συνεργασία όπως επίσης και τους άμεσους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη, Περικλή Παπαπαναγή και Θωμά Γιαννιτόπουλο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα