G-Betting: Δευτέρα σαν... Κυριακή με bet builder παντού!

G-Betting G-Betting
G-Betting: Δευτέρα σαν... Κυριακή με bet builder παντού!

bet365

Δευτέρα σαν... Κυριακή για την 22η αγωνιστική της Super League με τέσσερις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Το ματς Λαμία-ΟΦΗ στις 17.00 ανοίγει το πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι... καίγονται για βαθμούς και ξέρουν πολύ καλά πως σε τέτοια ματς δεν πρέπει να αφήνουν ούτε πόντο πεταμένο. Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλείου είναι ανεβασμένη και από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα έχουν ηττηθεί εκτός έδρας μόνο από τον Ολυμπιακό. Στη Novibet, θα πάμε με Bet Builder στο 1Χ και over 3,5 κάρτες, που μας δίνει μια απόδοση της τάξης του 2.17.

α

Στις 18.00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στο Κολοκοτρώνης. Παίζει σε μια έδρα που παραδοσιακά περνάει δύσκολα. Οι Αρκάδες, πάντως, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Ιγκλέσιας και Μουνάφο αλλά και Μπαρτόλο. Το Χ ημίχρονο σε συνδυασμό με το under 2.5 στον αγώνα μέσω του Bet Builder το βρίσκουμε σε απόδοση 2.45 στη Stoiximan!

a

Η ΑΕΚ που έχει πάρει φόρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην πάντα καυτή Opap Arena. Η νίκη θεωρητικά είναι δεδομένη από την καλύτερη αγωνιστικά ομάδα του πρωταθλήματος. Στη Bwin βρίσκουμε στο Bet Builder τη νικη της ΑΕΚ με over 2.5 και χωρίς να σκοράρει ο Λεβαδειακός σε απόδοση 2.3.

α

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και μετά το χαστούκι από την ΑΕΚ θέλει να ξεσπάσει στην ομάδα του Αγρινίου πριν και τη ρεβάνς με την Ενωση. Οι παίκτες του Μίτσελ, εκτός από τη νίκη δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα. Στο Bet Builder που φτιάξαμε στη Novibet με τον Ολυμπιακό να νικήσει με δύο γκολ διαφορά, over 1,5 γκολ και over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο εξασφαλίσαμε απόδοση στο 1.90.

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting