ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικά εκτός ο Τσιντώτας, «πρώτη» για Μπορταγκαράι και Λέο ενόψει Ιωνικού

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικά εκτός ο Τσιντώτας, «πρώτη» για Μπορταγκαράι και Λέο ενόψει Ιωνικού

bet365

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν θα βρίσκεται στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα στη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ιωνικό στους Ζωσιμάδες το Σάββατο (11/2) με τον Θανάση Στάικο να μην έχει τελικά στη διάθεσή του τον Τσιντώτα. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και η επιστροφή του αναμένεται για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Στάικος πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπορταγκαράι, ενώ πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στις κλήσεις του τεχνικού του ΠΑΣ είναι και ο Λέο που αντιμετώπιζε μακροχρόνιο πρόβλημα τραυματισμού. Πέρα από τον Τσιντώτα, εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Παντελάκης, οι τραυματίες Ροσέρο, Κιάκος, Κόντε, ο ανέτοιμος Μπιλμπάο και ο Σταματελόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Παμλίδης, Λέο, Μπάλαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα