Πάρντιου: «Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι»

Πάρντιου: «Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι»

Newsroom
Πάρντιου: «Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε ότι η ομάδα του προσπάθησε να βρει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα καθώς επίσης και ότι το γκολ του Ιωνικού άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ο Άρης συνεχίζει να μεγαλώνει τη διαφορά που τον χωρίζει από την τετράδα και ο Άλαν Πάρντιου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και για την ήττα της ομάδας του στη Νίκαια. «Προσπαθήσαμε για 60 λεπτά να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε ό,τι επιθετικό στοιχείο διαθέταμε. Το πέναλτι και το γκολ του Ιωνικού άλλαξαν το παιχνίδι», είπε ο Άγγλος τεχνικός στα κανάλια COSMOTE και ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του μπορεί να προσεγγίσει την 4αδα. «Χρειαζόμαστε πίσω όλους τους παίκτες μας. Πιστεύω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμη και 90 λεπτά από κάποιους που επέστρεψαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα