Στάικος: «ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτήσουν διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες»

Newsroom
Στάικος: «ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτήσουν διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες»

bet365

Δίκαιο σχολίασε το αποτέλεσμα (0-0) στο ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για το αποτέλεσμα και τόνισε πως ήταν δίκαιο.

«Έγινε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αμυντικά δεν είχαμε την ίδια συνοχή με προηγούμενα παιχνίδια, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αμυντικά και με χώρους που βρήκαμε στην πλάτη της άμυνας δημιουργήσαμε καλές στιγμές. Θα μπορούσε να έρθει ένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα, νομίζω πως η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να είναι ήσυχος όμως ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ομάδες που θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτό το γκρουπ όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θ’ αποκτήσουν διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα