Νταμπράουσκας: «Είχαμε προσπάθειες αλλά η τελευταία επαφή στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν καλή»

Νταμπράουσκας: «Είχαμε προσπάθειες αλλά η τελευταία επαφή στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν καλή»

Newsroom
Νταμπράουσκας: «Είχαμε προσπάθειες αλλά η τελευταία επαφή στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν καλή»

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στην ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στο τι έφταιξε.

Ο ΟΦΗ παρότι είχε περισσότερες τελικές, έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ήρθε η νίκη.

«Φυσικά είναι ενοχλητικό που δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Παίξαμε για 90 λεπτά, είχαμε προσπάθειες, όμως η τελευταία επαφή στο τελευταίο τρίτο δεν ήταν καλή. Είναι ενοχλητικό να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την βελτίωση στην προπόνηση για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η διαφορά ήταν ότι δεν σκόραραμε γκολ, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Διατηρήσαμε το στυλ παιχνιδιού μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε την επιθετική νοοτροπία που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επιθετική νοοτροπία και ειδικά στο πρώτο είχαμε μια ελευθερία να παίζουμε κάθετα και να περνάμε τις πάσες στην περιοχή του ΠΑΣ με Τοράλ, Ντίκο, Μπάκιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσαρμόστηκε στο παιχνίδι μας με αποτέλεσμα να μην βρούμε κενούς χώρους και ήταν πιο δύσκολο να βρούμε τον δρόμο για να σκοράρουμε. Περιοδικά δεν κατάφεραμε να έχουμε τον ίδιο αριθμό ευκαιριών αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε την δουλειά. Είναι απογοήτευση γιατί πραγματικά πιστεύω ότι χάθηκαν δύο βαθμοί αλλά από την άλλη είδα ότι οι παίκτες ήταν πραγματικά στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, είναι το συναίσθημα που θέλω να βλέπω και πραγματικά πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να μεγαλώνουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια όπως το σημερινό».

Για τον Φελίπε: «Γιατί πιστεύετε πως τον φέραμε εδώ; Γνωρίζετε πως έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του και το σημαντικό είναι να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση του και να μπορεί να παίξει για 90 λεπτά και πιστεύω πως θα έχουμε στην ομάδα έναν πολύ καλό επιθετικό. Είδατε πόσο καλός παίκτης είναι, έπαιξε 10 λεπτά και είδατε ότι σκόραρε. Δεν ξέρω πόσα γκολ πρέπει να πετύχουμε σε αυτό το γήπεδο και βλέπετε πως σε αυτήν την πλευρά ότι έχουμε πετύχει μόνο ένα γκολ όλη την χρονιά. Είναι σημαντικό με πίστη να μετατρέψουμε αυτό το γήπεδο σε κάστρο και οι ομάδες που έρχονται να μην μπορούν να πάρουν βαθμό και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο τότε θα τα καταφέρουμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα