Ολυμπιακός: Δοκιμή από τον Μίτσελ με στόπερ τον Εμβιλά και «εξάρι» τον Σαμασέκου ενόψει ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δοκιμή από τον Μίτσελ με στόπερ τον Εμβιλά και «εξάρι» τον Σαμασέκου ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ισπανός κόουτς προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και εν μέσω ενός... πολεμικού κλίματος για τον διαιτητή Κρούζλιακ και τις ανακοινώσεις των Πειραιωτών και του ΠΑΟΚ.

Βγάζοντας στην άκρη τις ανακοινώσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και την ένταση που υπάρχει η πειραϊκή ομάδα έχει και το αγωνιστικό σκέλος της. Έχει έναν αγώνα να προετοιμάσει. Ο Μίτσελ έχει λοιπόν να ετοιμάσει το ντέρμπι της Κυριακής.

Εκεί όπου οι Κανός και Μπουτούτσι διεκδικούν ακόμα και θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Έχουν σίγουρα σημαντικές πιθανότητες να είναι αποστολή για το ΠΑΚ - Ολυμπιακός. Μία ενδιαφέρουσα δοκιμή που έχει γίνει είναι με τον Εμβιλά στόπερ και τον Σαμασέκου εξάρι.

Μία δοκιμή που έγινε και λόγω της κατάστασης του Σωκράτη που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ αλλά τώρα φαίνεται πως είναι ΟΚ. Εάν ισχύσει αυτή η δοκιμή μία πιθανή 11άδα θα είναι με Πασχαλάκη τέρμα, αριστερά Ρέαμπτσιουκ και δεξιά Ροντινέι και κέντρο άμυνας με Ντόι και Εμβιλά, εξάρι Σαμασέκου, οκτάρι τον Ινμπόμ Χουάνγκ, τον Χάμες πίσω από τον Μπακαμπού και μετά ίσως τον Κανός με τον Μπιέλ στα δύο άκρα της επίθεσης. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή με τον Σωκράτη στόπερ και τον Εμβιλά εξάρι. Βέβαια υπάρχουν ακόμα ημέρες για τις τελικές αποφάσεις του Ίβηρα τεχνικού του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα