Superleague, η βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ, στο +2 από τον Παναθηναϊκό!

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ, στο +2 από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Η ΑΕΚ πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει γκέλα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για να παραμείνει εκεί! Στο -5 από την κορυφή ο Ολυμπιακός.

Το άτσαλο μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο πάνω στον Αραούχο εντός περιοχής ήταν η φάση που έβαλε... φωτιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Πορτογάλος διαιτητής έδειξε την βούλα του πέναλτι, ο Αμραμπατ ανέλαβε την ευθύνη και δεν λάθεψε! Ο Μαροκινός βρήκε δίχτυα νικώντας τον Κουέστα κι έβαλε την Ένωση σε θέση οδηγού διώχνοντας εν πολλοίς το άγχος από την ομάδα του.

Ο Αρης σε ένα ακόμη ματς έδειξε την ποιότητά του και παρά την ψυχρολουσία από το γκολ που δέχτηκε πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να βρει γκολ ισοφάρισης. Είχε τις ευκαιρίες και στην πιο καλή στο 2ο ημίχρονο ο Αθανασιάδης έκανε την επέμβαση του αγώνα στην κεφαλιά του Μπράμπετς. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ετέμπο είχε δει την κόκκινη κάρτα και ουσιαστικά εκεί οι Θεσσαλονικείς με παίκτη λιγότερο είχαν ακόμη δυσκολότερο έργο. Ο Αλμέιδα... διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου ρίχνει στη μάχη στο 70' τον Γκατσίνοβιτς και έξι λεπτά αργότερα ο Σέρβος βρίσκει δίχτυα. 2-0 η ΑΕΚ και... σχόλασε ο γάμος.

Tο... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Πινέδα στο 90' για το 3-0 μετά την υπέροχη ασίστ του Αραούχο. Ο Δικέφαλος παίρνει ένα ακόμη τρίποντο στο γήπεδό του που τον στέλνει στην πρώτη θέση και στο +2 από τον Παναθηναϊκό, που παίζει το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη.

Το παιχνίδι που άνοιξε την 2η ημέρα της 20ης αγωνιστικής ήταν ματσάρα! Ο ΟΦΗ έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, προηγήθηκε με τον Ντίκο αλλά τελικά οι Πειραιώτες, αφού ισοφάρισαν με τον Μπακαμπού, στην συνέχεια με τον μόνιμο... λυτρωτή τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που σκόραρε ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πήραν την σπουδαία από κάθε άποψη νίκη. Με βάση την εικόνα του αγώνα το τελικό 2-1 αδικεί τους παίκτες του Μίτσελ που έχασαν σωρεία ευκαιριών, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Μανδά που έπιανε κι αυτά που... δεν πιάνονταν. Πάντως την δόξα του κίπερ του ΟΦΗ προς το φινάλε του ματς... ζήλεψε κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που με δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις σε επιθέσεις των Κρητικών κράτησε το πολύτιμο τρίποντο σε ερυθρόλευκα χέρια!

Το μενού της αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στην Λαμία η τοπική ομάδα παίζει στο ντέρμπι των ουραγών με τον Ιωνικό, ενώ το βράδυ στις 9μμ ο Παναθηναϊκός από την 2η θέση πλέον παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα με ζητούμενο τη νίκη που θα τον ξαναφέρει πρώτο.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20η)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Βόλος – Παναιτωλικός 2-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1

Κυριακή 29 Ιανουαρίου
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1
ΑΕΚ – Αρης 3-0

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (18.00)
Λαμία – Ιωνικός (19.30)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (21.00)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ

1. A.E.K. 47
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 45
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42
4. Π.Α.Ο.Κ. 39
5. ΑΡΗΣ 31
6. ΒΟΛΟΣ 29
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 23
9. Ο.Φ.Η. 19
10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 18
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
13. ΛΑΜΙΑ 12
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 8
* Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Λαμία και Ιωνικός έχουν ματς λιγότερο.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21Η)

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (17.00)
Ιωνικός – Αρης (19.00)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός – Λαμία (17.00)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17.30)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (20.00)
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20.30)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
Λεβαδειακός – Βόλος (16.00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα