Ολυμπιακός: Ξέσπασε κατά Μπενίτεθ και Πέρεθ ο Χάμες

Newsroom
Ολυμπιακός: Ξέσπασε κατά Μπενίτεθ και Πέρεθ ο Χάμες

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Ολυμπιακό αλλά παραδέχθηκε πως βρέθηκε αρκετά κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, ενώ έριξε τα... βέλη του προς τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε μία μεγάλη... βόμβα το περασμένο καλοκαίρι, παίρνοντας τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει εξελιχθεί σε ένα βαρόμετρο για τους «ερυθρολεύκους» ωστόσο το 2019, θα μπορούσε να έχει αγωνιστεί για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής μόλις είχε ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου και ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης όπου και ανήκε.

Τότε ήρθε η πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε καταφέρει να έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, όμως η μεταγραφή χάλασε στον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ. Τελικά ο Χάμες κατέληξε στην Έβερτον.

Αναλυτικά είπε στο twitch του Ρικαρντίνιο: «Δεν ήθελα να μείνω στην Μπάγερν Μονάχου γιατί είχα την επιλογή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα ήμουν στο σπίτι μου όπου είχε γεννηθεί ο γιος μου. Ήταν μια μάλλον προσωπική επιλογή, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι αποφάσεις που παίρνει κανείς. Είχα την επιλογή της Ατλέτικο, ενός καλού συλλόγου, όλα ήταν έτοιμα, θα ήμουν πιο κοντά στον γιο μου, θα ήμουν στο σπίτι μου. Ήθελα λοιπόν να φύγω και τότε ήταν που ο πρόεδρος (Φλορεντίνο Πέρεθ) δεν με άφησε να φύγω, ουσιαστικά μου χάλασε τη μεταγραφή, με γ@@@».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Ράφα Μπενίτεθ, όπου μίλησε για κάτι που του είχε πει όσο ήταν στην Έβερτον. Συγκεκριμένα είπε: «Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ο Μπενίτεθ είπε: "Είσαι 30 ετών και προτιμώ τους νέους που τρέχουν. Ψάξε για σύλλογο". Είπα ότι σε τρεις μήνες ο Ράφα Μπενίτεθ θα ήταν εκτός ομάδα, ξέρω κάτι από το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα