Ολυμπιακός: Ο Ραμόν έχει πιθανότητες να χριστεί βασικός με τον ΟΦΗ την Κυριακή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ραμόν έχει πιθανότητες να χριστεί βασικός με τον ΟΦΗ την Κυριακή

bet365

Ο 21χρονος Ραμόν αφού πήρε χρόνο συμμετοχής στο Άρης - Ολυμπιακός για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας έχει σαφείς ελπίδες για βασικός με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη - πρόκρισή του με τον Άρη στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας με το 1-0 εκτός έδρας επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή. Ένα ματς όπου είναι σαφές ότι θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σε αυτόν τον αγώνα θα υπάρξουν αλλαγές από μεριάς του Μίτσελ σε ορισμένες θέσεις. Είναι πιθανό ο Πασχαλάκης να επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ αλλά υπάρχουν και νέα πρόσωπα που διεκδικούν θέση βασικού. Συγκεκριμένα ο νεαρός Ραμόν - που απέναντι από τον Άρη παρότι έπαιξε λίγο δεν έχασε καμία από τις μονομαχίες που έδωσε - μετά τον αγώνα που έπαιξε ως αλλαγή στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας έχει πιθανότητες να είναι ο βασικός αριστερός μπακ με τον ΟΦΗ στο Πρωτάθλημα.

Πάνω σε αυτό θα παίξει ρόλο και το επίπεδο ετοιμότητας του Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός είχε ταλαιπωρηθεί από κόπωση στο αριστερό ισχίο και μένει να φανεί εάν θα είναι στο 100% ή για αυτόν τον αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα