ΠΑΟΚ: Κυπριακά σενάρια για Γιάννη Μιχαηλίδη και ΑΠΟΕΛ

ΠΑΟΚ: Κυπριακά σενάρια για Γιάννη Μιχαηλίδη και ΑΠΟΕΛ

bet365

Η αναφορά στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης της πρότασης δανεσμού που αφορά τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ένα θέμα στο οποίο αναφέρονται σημερινά δημοσιεύματα στην Κύπρο, μετά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φαίνεται να ενδιαφέρει τους «γαλαζοκίτρινους», χωρίς πάντως στα ρεπορτάζ να ξεκαθαρίζεται αν η πρόταση που έγινε στον ΠΑΟΚ αφορά αποκλειστικά και μόνο τον δανεισμό του.

Αν κάτι μπορεί να συζητήσουν οι «ασπρόμαυροι» τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις εν ενεργεία στόπερ (Ινγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Κάργας) αυτό είναι ο δανεισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος μετά την επιστροφή του από τον πολύμηνο σοβαρό τραυματισμό του, παίρνει χρόνο συμμετοχής κατά βάση με τη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου».

Πάντως, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον δεύτερο προημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας που έχει να δώσει την Πέμπτη (26/1 - 19:30) ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα