ΑΕΚ: Έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα ο Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα ο Γκατσίνοβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα ο Γκατσίνοβιτς

bet365

Εξαιρετικά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης είδε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να βγάζει όλο το πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος χαφ θα μπορεί να υπολογίζεται το επόμενο διάστημα.

Μετά τα θετικά νέα που είχε χθες από τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος και σιγά σιγά ανεβάζει στροφές για την επιστροφή του, ο Ματίας Αλμέιδα είχε επίσης εξαιρετικά μαντάτα και στην προπόνηση της Τρίτης αναφορικά με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο 27χρονος Σέρβος χαφ της ΑΕΚ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του μέσα στο επόμενο διάστημα!

Φυσικά ο «Γκάτσι» έμεινε εκτός αποστολής από το ματς για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα επόμενα ματς καθώς ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς ρυθμού. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου ώστε να υπολογίζεται και πάλι από τον Αλμέιδα, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την Ένωση, καθώς μέχρι να τεθεί νοκ-άουτ αποτελούσε έναν εκ των πλέον επιδραστικών μονάδων του Αργεντινού κόουτς.

Με λίγα λόγια ο «Πελάδο» δεν θα αργήσει να υπολογίζει ξανά τόσο στον Γκατσίνοβιτς, όσο και στον Ελίασον, στις δύο βασικότατες επιλογές του δηλαδή για τα αριστερά και τα δεξιά της μεσαίας του γραμμής, ενώ θα ακολουθήσει στη συνέχεια και ο Μοχαμαντί, με τον Αλμέιδα να βλέπει σιγά σιγά τα προβλήματα να μειώνονται μπαίνοντας σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο μέσα στη σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα