Στάικος: «Καλύτερος και κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, μας μένει η πικρία για το γκολ στο τέλος»

Newsroom
Στάικος: «Καλύτερος και κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, μας μένει η πικρία για το γκολ στο τέλος»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο ματς, ωστόσο μένει μια πικρία στην ομάδα του καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, χάνοντας όμως με 1-0 με γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις. Μετά το τέλος του ματς, ο Θανάσης Στάικος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Σήμερα γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, καθώς ο Παναθηναϊκός προερχόταν από δύσκολα αποτελέσματα, οπότε θα παρουσιαζόταν όπως πάντα σοβαρός και πειθαρχημένος. Είναι μία ομάδα που έχει ομοιογένεια, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο είτε επιτίθεται από τον άξονα είτε από τα πλάγια. Μετά το πρώτο 15λεπτο βρήκαμε να αναχαιτίζουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων μας, γιατί μπήκε αρκετά πιεστικά ο ΠΑΟ και μπορώ να πω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να έχουμε κι εμείς κάποιες μεταβάσεις. Αυτό όμως ήταν και το πρόβλημά μας σήμερα στην ανάκτηση της μπάλας δεν μπορέσαμε να χτίσουμε σωστά τις επιθέσεις μας και όταν τα κάναμε, λίγες φορές, μπορέσαμε να έχουμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε.

Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, είχε κυριαρχία στο παιχνίδι, απλά όταν ένα παιχνίδι φτάνει στο 0-0 λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει σου αφήνει μία πικρία. Δεν έχουμε όμως να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα συναισθήματα των παικτών του στα αποδυτήρια: «Το τελευταίο διάστημα μας δίνουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας και από το σημερινό παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά που έχουμε ως ομάδα. Απογοήτευση δεν υπάρχει, αλλά μία πικρία υπάρχει, πρέπει να κρατηθεί μία φορά το μηδέν στην άμυνα, αλλά να μη μας γίνει και εμμονή».

Για το ότι δεν κράτησε ο ΠΑΣ την μπάλα πολύ ώρα στα πόδια του και που οφείλεται: «Πολλές φορές είναι συνδυασμός κάποιων πραγμάτων. Στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟ στην ουσία και τα δύο παιχνίδια παίχτηκαν στην κεντρική ζώνη και στην περιοχή μας. Όμως με την ΑΕΚ είχαμε καλύτερες μεταβάσεις, πήραμε δεύτερες μπάλες, ήμασταν πιο μαχητικοί, είχαμε καλύτερη κατοχή, χτίσαμε πιο ορθολογικές επιθέσεις και γι’ αυτό φτάσαμε σε γκολ και ευκαιρίες. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό, γιατί και ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, ανακτούσε γρήγορα την μπάλα και είχε δεύτερες επιθέσεις, αλλά αμυντικά σταθήκαμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες ατέλειες».

Για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ στον Β’ γύρο και αν έφτασε στο επίπεδο που θέλει: «Στο επίπεδο που θέλουμε δεν ξέρω, πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Με τα προηγούμενα καλά αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι τελείωσε το πρωτάθλημα ή η δικιά μας προσπάθεια. Βλέπω ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, βλέπω ομάδες να κατακτούν βαθμούς παντού, κι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί.

Πιστεύω μία μεταγραφή θα γίνει και η ομάδα θα βελτιώνεται και θα δείξουμε χαρακτήρα, αλλά αυτό προϋποθέτει σοβαρότητα, σύνεση και δουλειά στην προπόνηση.

Η εικόνα μας έχει αλλάξει, αλλά είχαμε καλή εικόνα και στον Α’ γύρο, αλλά δεν τα συνδυάζαμε με αποτελέσματα. Παίζαμε όμως καλά, αλλά είχαμε διακυμάνσεις. Τώρα βλέπουμε περισσότερη ώρα καλής απόδοσης τώρα. Η ομάδα είναι πιο συμπαγής και ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν γίνονται φοβερά πράγματα, αλλά οι παίκτες αποκτούν καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά να συνεχίσουμε προσεκτικά για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα