Ολυμπιακός: Για συμφωνία του Χάμες με την Γαλατασαράι λένε οι Τούρκοι

Newsroom
Ολυμπιακός: Για συμφωνία του Χάμες με την Γαλατασαράι λένε οι Τούρκοι

bet365

Όλο και πιο έντονη γίνεται η επιθυμία της Γαλατασαράι για να κάνει δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του Ολυμπιακού στην ιστορία του καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι.

Το επίπεδο της ομάδας ανέβηκε αυτόματα με τον άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό έκανε αρκετά κλαμπ να κοιτάξουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός όχι απλώς βρίσκεται στα ραντάρ της Γαλατασαράι αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον έχει εξελιχθεί σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες έχουν σκοπό να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Χάμες μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα