Λαμία: Κοντά στην επιστροφή ο Πίτι

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Κοντά στην επιστροφή ο Πίτι

bet365

Εξελίξεις υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της Λαμίας καθώς ο Πίτι είναι κοντά στο να επιστρέψει στον σύλλογο και να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η Λαμία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο της Superleague και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την απόκτηση των Βασιλαντωνόπουλο, Μαρτίνεθ και Βέργο, θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις καθώς η ομάδα είναι κοντά στην επιστροφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της, Πίτι.

Ο 41χρονος Ισπανός που αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θητείες με την ομάδα της Φθιώτιδας αλλά αποτέλεσε και τεχνικό διευθυντή της μέχρι τον Φλεβάρη του 2022, είναι από τους ανθρώπους έχει δεθεί αρκετά με τον σύλλογο και θεωρείται ο κατάλληλος για να αλλάξει η ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα και το έχει δείξει με κάθε τρόπο στο παρελθόν αφού παρακολουθεί αρκετά την πορεία της, ενώ μετράει συνολικά 54 ματς με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα της.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα