Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ έχει συμβολή σε πέντε γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες Πρωταθλήματος (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ έχει συμβολή σε πέντε γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες Πρωταθλήματος (vids)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει συμβάλλει σε αρκετά γκολ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα παρότι λειτουργεί σε ένα σχήμα με τρία δεκάρια.

Ο Πεπ Μπιέλ ως αγωνιστική περίπτωση έχει αναλυθεί αρκετές φορές σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που κόστισε 6 εκατ. ευρώ στον πειραϊκό σύλλογο και λειτουργεί πιο καλά παίζοντας πίσω από τον φορ είτε ως δεκάρι είτε ως κρυφός κυνηγός.

Στην τακτική του Μίτσελ από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά - οπότε και άρχισαν να συνυπάρχουν τρία δεκάρια στο ίδιο σχήμα, το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και η πρώτη φορά ήταν στο 2-2 με τον ΠΑΣ εκτός έδρας - ο Μπιέλ λειτουργεί περισσότερο ως ακραίος επιθετικός παρότι συγκλίνει αρκετές φορές προς τον άξονα. Άλλωστε οι περισσότερες καλές κινήσεις του είναι από τέτοια θέση, όταν δηλαδή περνάει στον άξονα.

Παρόλα αυτά όμως ο Μπιέλ έχει φτάσει τα 6 γκολ και τις 2 ασίστ σε 19 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στα περισσότερα παιχνίδια που σκοράρει είναι εκείνος που κάνει την... αρχή. Που βάζει το πρώτο γκολ.

Με τον Βόλο έκανε το 0-1 με το πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης, όμως είχε συμβολή και στη φάση του τέρματος του Αραμπί. Στο σύνολο στους τελευταίους τρεις αγώνες Πρωταθλήματος ο έμπειρος Ισπανός χαφ έχει συμμετοχή σε 5 γκολ των Πειραιωτών.

Είτε σκοράροντας είτε συμμετέχοντας δημιουργικά σε φάση που απέφερε γκολ. Δεν είναι και λίγα παρότι ακόμα δεν έχει πιάσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Τα γκολ με τη... σφραγίδα Μπιέλ στα τελευταία ματς Πρωταθλήματος

Το 1-0 με τον Αστέρα: έβαλε γκολ
Το 3-0 με τον Αστέρα: Με πίεση ψηλά και οδήγησε σε λάθος την άμυνα των Αρκάδων
Το 4-0 με Αστέρα: Από δικό του σουτ πηγαίνει η μπάλα στον σκόρερ Γκάρι Ροντρίγκες
Το 0-1 με τον Βόλο: έβαλε γκολ με πέναλτι
Το 0-4 με τον Βόλο: η φάση ξεκινά από την προσπάθειά του να βρει τον Μαρσέλο και από κόντρες η μπάλα πηγαίνει στον σκόρερ Αραμπί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα