Αλβαρες: «Κάναμε αρκετά λάθη και τα 'πληρώσαμε'»

Newsroom
 Αλβαρες: «Κάναμε αρκετά λάθη και τα 'πληρώσαμε'»

bet365

Ο Αλβαρες στάθηκε στο πώς «εκτινάχθηκε» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο δείκτης του σκορ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και τελικά τα «πλήρωσαν» στάθηκε ο Αλβαρες μετά την ήττα (3-0) που γνώρισαν οι Αρκάδες από τον Αρη. «Νομίζω ότι το 3-0 ήταν λίγο …. ‘βαρύ’ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετά λάθη τα οποία ‘πληρώσαμε’ και γι’ αυτό το τελικό σκορ είναι 3-0», σχολίασε αρχικά ο μπακ των Αρκάδων στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε αν έχουν αλλάξει πράγματα μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα (Μάντζιος αντί Μεταξά) αλλά και αν έχουν στενέψει τα περιθώρια. «Θα συμφωνήσω μαζί σας, πράγματι έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα, ωστόσο, όπως είπατε κι εσείς, δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο, πρέπει να κάνουμε την τελική μας αντίδραση, πρέπει να περιορίσουμε πάρα πολύ τα λάθη τα οποία μας στοιχίζουν βαθμολογικά. Εχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας (σ.σ. με τον Λεβαδειακό) ωστόσο νομίζω ότι με το δυναμικό και τους παίκτες που διαθέτουμε θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα