Άρης: Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του Θόδωρου Καρυπίδη

Άρης: Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του Θόδωρου Καρυπίδη

Newsroom
Άρης: Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του Θόδωρου Καρυπίδη

bet365

Δίωξη κατά του Θόδωρου Καρυπίδη άσκησε αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Νικόλαος Μαργαρίτης (Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων) όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ λόγω των χαρακτηριστικών που χρησιμοποίησε κατά της Ομοσπονδίας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στους «Betarades» ο Θόδωρος Καρυπίδης καυτηρίασε τη στάση της ΕΠΟ απέναντι στον Άρη αναφέροντας τόσο την υπόθεση Λάσκοφ όσο και την αντίστοιχη της αδειοδότησης όπου τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου αποφάσισαν την τιμωρία των «κίτρινων» αλλά το CAS δικαίωσε πανηγυρικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια συνέντευξη, ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε χαρακτηρισμούς κι αυτοί έφεραν την πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Για την ακρίβεια στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1, 2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο». Να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν είναι μέλος του δ. σ. της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα