Ολυμπιακός: Αυτοί που έχασαν το... παιχνίδι επί Μίτσελ

Ολυμπιακός: Αυτοί που έχασαν το... παιχνίδι επί Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αυτοί που έχασαν το... παιχνίδι επί Μίτσελ

bet365

Στον Ολυμπιακό υπήρξαν και παίκτες που στη 2η θητεία του Ισπανού κόουτς Μίτσελ στον σύλλογο μόνο ωφελημένοι δεν βγήκαν στο αγωνιστικό σκέλος.

Σε αυτήν την επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού υπάρχουν το λιγότερο έξι παίκτες που είτε δεν έπαιξαν καν είτε παραγκωνίστηκαν αγωνιστικά οδηγούμενοι ακόμα και προς την έξοδο για μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα:

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο έμπειρος Κρητικός χαφ επί των ημερών του Μίτσελ έχασε τη θέση του από την 11άδα και γενικά έχασε τη θέση του στην ομάδα. Έμεινε πίσω από μεριάς ιεραρχίας στους χαφ ανεξάρτητα από τα θέματα ετοιμότητας που του είχαν προκύψει.

Γκονζάλο Άβιλα: Από βασικός δεξιός μπακ βρέθηκε τελείως εκτός ομάδας και στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών. Σε τέτοιο σημείο που ο Άβιλα δεν ακολούθησε καν την αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία του στην Ισπανία εν μέσω της διακοπής.

Παπέ Σισέ: Επί Μίτσελ πρόλαβε το διάστημα που ήταν βασικός στόπερ της ομάδας. Το εντός έδρας ματς με τη Καραμπάγκ τον στιγμάτισε αγωνιστικά και ακολούθησε μετά η συγγνώμη του προς τον κόσμο. Παρόλα αυτά μπήκε και αυτός σε μία συζήτηση / διαδικασία για πιθανή πώληση.

Πιέρ Κούντε: Όσο υπήρχαν τα ευρωπαϊκά ματς και αυτός και ο Μπουχαλάκης έπαιρναν κάποια λεπτά. Μετά το πέρας της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού για φέτος ο Κούντε ουσιαστικά δεν έπαιξε ξανά και θα γυρίσει στη Γερμανία.

Τζος Μπόουλερ: Πιθανώς ο Άγγλος Τζος Μπόουλερ ήταν πιο αδικημένος από πολλούς από πλευράς αξιολόγησης με βάση τους χρόνους συμμετοχής του. Παρόλα αυτά με Μίτσελ έπαιξε λίγο και παραμένει πιθανό να γυρίσει στη Μπλάκπουλ.

Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε: Ο Αμερικανός διεθνής εξτρέμ με Μίτσελ δεν έπαιξε καθόλου. Με τον Ολυμπιακό είχε παίξει μόλις 5 αγώνες και μετά κρίθηκε πως πρέπει να γυρίσει στη Μαρσέιγ (απ' όπου είχε αποκτηθεί ως δανεικός) και προς τα εκεί κινήθηκε και ο Ολυμπιακός, δρομολογώντας αυτήν την εξέλιξη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα