ΟΦΗ: Μέρος του προπονητικού προγράμματος έκανε ο Τζου

ΟΦΗ: Μέρος του προπονητικού προγράμματος έκανε ο Τζου

Newsroom
ΟΦΗ: Μέρος του προπονητικού προγράμματος έκανε ο Τζου

bet365

Ο Τζου μετείχε σε μέρος του προγράμματος της προπόνησης του ΟΦΗ, την πρώτη των Κρητικών μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Όσοι αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Γιάννης Μπουζούκης και Πασχάλης Στάικος, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τους κράτησε εκτός τις τελευταίες ημέρες.

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Τζου, δείχνοντας ότι ανεβάζει στροφές. Ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο του δεξιού ποδιού, δεν προπονήθηκε και αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Θοράρινσον και Καμάου.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στην προπόνηση βρέθηκε και ο υπό δοκιμή Ζέρχοφ. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο (31/12), στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα