Ολυμπιακός: Ο Κούντε και οι άλλοι 9 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ολυμπιακός: Ο Κούντε και οι άλλοι 9 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κούντε και οι άλλοι 9 υποψήφιοι προς αποχώρηση

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ δεν είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πιέρ Κούντε λοιπόν. Ο έμπειρος διεθνής μέσος ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Μπόχουμ. Δεν είναι όμως ο μόνος που είναι εξαιρετικά πιθανό να πει... αντίο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 9 περιπτώσεις ενόψει Γενάρη.

Ειδικότερα:

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Πόλος έλξης για ομάδες από την Ιταλία όπως η Μπολόνια και άλλες χώρες όπως η Τουρκία. Το ζητούμενο είναι η πώληση με τους όρους βέβαια που να καλύπτουν πρωτίστως τον Ολυμπιακό και μετά τον παίκτη.

Παπέ Σισέ: Ο έτερος παίκτης που μπορεί να πουληθεί τον Γενάρη. Ενδιαφερόμενες είναι ομάδες όπως η Σεντ Ετιέν και η Ναντ. Βέβαια το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό.

ΣΙΣΕ2

Κόνραντ Ντε Φουέντε: Ναι και όμως είναι ακόμα... εδώ. Επί των τυπικών βέβαια. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Θα γυρίσει στη Μαρσέιγ όπου ανήκει για να δοθεί ξανά δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ουί Τζο: Ο διεθνής Κορεάτης φορ μπήκε στην αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν έπαιξε καν. Η τύχη του θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί κυρίως με τον Μπακαμπού. Είτε θα γυρίσει στη Φόρεστ είτε θα πρέπει να πάει πίσω στη Μπορντό - εάν θέλει να παίξει - είτε θα βρεθεί ομάδα στην Ιαπωνία ή αλλού καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε 2 συλλόγους φέτος.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ολυμπιακός και Αμπουμπακάρ Καμαρά έχουν φτάσει στο τέλος της διαδρομής της συνεργασίας του. Λογικά σύντομα θα βρεθεί και η κατάλληλη φόρμουλα με την επόμενη ομάδα του.

Ντορόν Λάιντνερ: Ο Ισραηλινός δεν βρίσκει χρόνο στην α' ομάδα. Επίσης η ενδεχόμενη πώληση του Ρέαμπτσιουκ θα φέρει παίκτη στον Ολυμπιακό οπότε πάλι δεν θα έχει ευκαιρίες. Παραμένει πιθανό να δοθεί δανεικός.

Τζος Μπόουλερ: Η Μπλάκπουλ είναι μία επιλογή για να γυρίσει εκεί. Ακόμα ένας παίκτης που δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και δείχνει πως είναι εκτός πλάνων.

Αγκιμπού Καμαρά: Ιδανικά θα μπορούσε να πάει κάπου δανεικός. Τα περί Κοπεγχάγης έχουν διαψευστεί από τη μεριά των Δανών αλλά υπάρχει η Σταντάρ Λιέγης και άλλες λύσεις.

Σεντρίκ Μπακαμπού: Ο Ολυμπιακός ψάχνει και φορ στην αγορά του Γενάρη. Για τον Μπακαμπού υπάρχει γαλλικό ενδιαφέρον. Υπάρχουν κρούσεις από τη χώρα του. Βέβαια δεν γίνεται να φύγουν τρεις φορ από τον Ολυμπιακό. Το πιθανό να είναι να φύγει ο Αμπουμπακάρ και ή ο Ουί Τζο ή ο Μπακαμπού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα