Γκρέι: «Αυτή είναι η μοίρα του επιθετικού»

Γκρέι: «Αυτή είναι η μοίρα του επιθετικού»

Newsroom
Γκρέι: «Αυτή είναι η μοίρα του επιθετικού»

bet365

Ο Άντρε Γκρέι αναφέρθηκε στη δύσκολα ζωή των επιθετικών και στην ανάγκη ψυχικής διαχείρισης μιας χαμένης ευκαιρίας.

Μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά και την χαμένη ευκαιρία του στο τέλος του αγώνα, ο Άντρε Γκρέι απολογήθηκε στους συμπαίκτες του και ζήτησε συγνώμη αναλαμβάνοντας την ευθύνη του αρνητικού αποτελέσματος. «Σήμερα νιώθω ανακούφιση μετά τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά αυτή είναι η ζωή του επιθετικού. Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχασα μια εύκολη φάση, έχω χάσει και ευκολότερες. Σήμερα σκόραρα. Θα τύχει ξανά. Αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή. Να σκοράρει και να χάνει γκολ… Πριν μία εβδομάδα ήμουν μοιραίος για την ομάδα μου. Σήμερα είμαι ήρωας», είπε.

Αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης. «Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι άλλα γκολ, όπως και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις που παρενέβη το VAR. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει και σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Το θέμα είναι ότι σκοράραμε. Πιστεύω ότι εάν στο επόμενο παιχνίδι δημιουργήσουμε ανάλογες φάσεις, θα είμαστε πιο εύστοχοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα