Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Σας τα είχα πει, λουστείτε τα»

Newsroom
Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Σας τα είχα πει, λουστείτε τα»

bet365

Για το θέμα των οκτώ μελών του ΔΣ αλλά και του CEO Ιάκωβου Φιλιππούση αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων οι Τάκης Μπαλτάκος και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το σημερινό ΔΣ (29/12) της ΕΠΟ έγινε κανονικά παρότι έλειπαν οκτώ μέλη αλλά και ο CEO Ιάκωβος Φιλιππούσης με σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα στον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως έλειπαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι από το ΔΣ, αναφέροντας πως δεν είναι κάτι ευχάριστο από που συμβαίνει αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας διάλογος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε πως είναι κάτι που ο ίδιος έλεγε για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, με τον Μπαλτάκο να παραδέχεται πως είχε δίκιο.

Ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για το πως πρέπει να είναι ένας πρόεδρος αλλά και την ατάκα πως: «Aν θέλετε να αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει να αλλάξετε κι εσείς» αλλά και ότι το σπρώξιμο του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο και θυμίζει εποχές Βαρδινογιάννη (εννοεί διαιτητικά και πως φυσικά είναι κάτι που ενοχλεί τις άλλες ομάδες).

«Καλά όλα αυτά που λέτε πρόεδρε αλλά σας τα είχαμε πει. Σου τα είχα πει ότι θα συνέβαιναν αυτά. Τώρα τα λούζεσαι. Τώρα να τα λουστείς. Να είσαι αυτόφωτος. Ένας πρόεδρος πρέπει να είναι αυτόφωτος», του τόνισε σχετικά.

Ο Μπαλτάκος του απάντησε ως εξής: «Δεν το πίστεψα την πρώτη φορά. Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος».

Για το ζήτημα του CEO η πλευρά Μαρινάκη θύμισε πως είχε επισημάνει την ανάγκη να γίνει ένας διεθνής διαγωνισμός. Και όχι το να τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση ο Φιλιππούσης.

Παράλληλα κατήγγειλε πως υπάρχει φιλική σχέση με την ΑΕΚ και τη Μπιτζούνη μέσω της Ρίζου. Ότι υπάρχει πολύ καλή σχέση με Ρίζου (δικηγόρος της ΑΕΚ) και Μπιτζούνη, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Διευκρίνισε για το θέμα αυτό πως «έγινε καταγγελία. Ηθικά και νομικά είναι απαράδεκτο». Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να συζητηθεί από την αρμόδια Νομική Επιτροπή της ΕΠΟ το ζήτημα αυτό (σε επόμενο Δ.Σ.).

Τέλος ξεκαθάρισε πως αν δεν υπήρχε η πρώτη ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός Β' θα είχε αποχωρήσει από τη Superleague 2 με τα όσα έχουν γίνει: «Εάν δεν υπήρχαν συνέπειες για την α' ομάδα θα είχαμε αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα της Super League 2».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα