Κουέν: «Αυτός ο βαθμός αυτός θα τονώσει το ηθικό μας»

Newsroom
Κουέν: «Αυτός ο βαθμός αυτός θα τονώσει το ηθικό μας»

bet365

Χάρη στη κεφαλιά του ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Κουέν αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) χάρη στο γκολ του Κουέν.

Ο έμπειρος χαφ αναφέρθηκε στο τέρμα αλλά και στους στόχους για τη νέα σεζόν.

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς προπόνηση και σκόραρε: «Νιώθω υπέροχα. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό. Όντως δεν προπονήθηκα την τελευταία εβδομάδα, είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο. Έπαιξα, έβαλα γκολ, όλα πήγαν καλά».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ατρόμητο: «Δείξαμε ίσως περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας είπε τι πρέπει να κάνουμε, να παίξουμε πιο επιθετικά, να μην είμαστε φοβικοί. Το κάναμε και καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμό».

Πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, πήραμε έναν βαθμό που είναι σημαντικός απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να κερδίζουμε όμως και ο βαθμός αυτός θα τονώσει το ηθικό μας».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να παραμείνω υγιής. Είχα τραυματισμούς που με άφησαν πίσω. Και μακάρι η ομάδα να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα