Άρης: Ο Νταρίντα δείχνει έτοιμος να μπει άμεσα στο πλάνο του Πάρντιου

Άρης: Ο Νταρίντα δείχνει έτοιμος να μπει άμεσα στο πλάνο του Πάρντιου

Newsroom
Άρης: Ο Νταρίντα δείχνει έτοιμος να μπει άμεσα στο πλάνο του Πάρντιου

bet365

Το επίπεδο ετοιμότητας του Βλάντιμιρ Νταρίντα εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Άρη και κυρίως τον Άλαν Πάρντιου ο οποίος ήδη έχει αποφασίσει να τον βάλει άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο του.

Η αλήθεια είναι ότι το αγωνιστικό background του Βλάντιμιρ Νταρίντα λίγο πολύ προϊδέαζε για την αγωνιστική κατάστασή του, υπό την έννοια ότι πρόσωπα τα οποία συνεργάστηκαν μαζί του είχαν εκθειάσει τον επαγγελματισμό του. Την ίδια εντύπωση σχημάτισαν και οι άνθρωποι του Άρη στις πρώτες προπονήσεις του 32χρονου καθώς είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και γενικώς δείχνει να βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Προς το παρόν, ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει αποφάσεις έχοντας το μυαλό του στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, είναι σαφές όμως ότι από την ημέρα ενεργοποίησης της μεταγραφής ο Νταρίντα θα μπει στο πλάνο του Βρετανού τεχνικού. Το πρώτο παιχνίδι για τον Άρη εντός του 2023 είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ο Νταρίντα έχει πολλές πιθανότητες να μπει στο πλάνο αυτού του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα