Ολυμπιακός: Πιθανόν να δανειστεί στους «ερυθρόλευκους» ο Μουντιαλικός Αγκιλέρα

Ολυμπιακός: Πιθανόν να δανειστεί στους «ερυθρόλευκους» ο Μουντιαλικός Αγκιλέρα

Ολυμπιακός: Πιθανόν να δανειστεί στους «ερυθρόλευκους» ο Μουντιαλικός Αγκιλέρα

bet365

O Μπράντον Αγκιλέρα αναμένεται να δανειστεί εκ νέου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NottinghamshireLive, ο 19χρονος μέσος που αγωνίζεται δανεικός στην Guanacasteca, αναμένεται να επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά δεν θα μείνει εκεί καθώς αναμένεται να δοθεί σε άλλη ομάδα και μάλιστα αυτή τη φορά θα είναι στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να είναι ένας πιθανός προοτισμός.

Ο ατζέντης του, Κουρτ Μόρσινκ, τόνισε «Η Νότιγχαμ θέλει να τον δανείσει ξανά», ενώ το ESPN τόνισε πως αυτό θα γίνει «σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και πιθανότατα θα είναι ο Ολυμπιακός».

Μιλώντας στο TigoSports, ο Μόρσινκ είπε: «Το Βέλγιο κι η Ολλανδία είναι στις επιλογές, ενώ στη Νότιγχαμ έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ σεβαστά πρωταθλήματα στην Ευρώπη κι ο Αγκιλέρα μπορεί να έχει τη δυνατότητα να πάρει αγωνιστικά λεπτά».

Ο Αγκιλέρα μετρά φέτος μέχρι στιγμής 10 ματς με τη φανέλα της Guanacasteca στην Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, αγωνίστηκε πρόσφατα στο Μουντιάλ του Κατάρ έχοντας 18' στο ματς με την Ισπανία, 25' στη νίκη με 1-0 επί της Ιαπωνίας και 45' στην ήττα από τη Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα