Παναθηναϊκός: Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, «τρέχει» να προλάβει ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, «τρέχει» να προλάβει ο Σένκεφελντ

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Χάνει Ιωνικό ο Βέρμπιτς, «τρέχει» να προλάβει ο Σένκεφελντ

bet365

Δύο άσχημα νέα επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε τον Βέρμπιτς να χάνει τον αγώνα με τον Ιωνικό και τον Σένκεφελντ να κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει ελέω τραυματισμών.

Ο Σλοβένος εξτρέμ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηραιό και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ιωνικό (21/12-21:30) ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ (28/12-21:30).

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, που ανανέωσε πριν λίγες μέρες με την ομάδα, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στην γάμπα του δεξιού του ποδιού και θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα της Νίκαιας.

Οι δύο τους δεν προπονήθηκαν φυσικά σήμερα κι έκαναν θεραπεία ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα