Σάρωσε με 3 παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα στα βραβεία ΠΣΑΠΠ

Φώτης Καρακούσης
Σάρωσε με 3 παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα στα βραβεία ΠΣΑΠΠ

bet365

Η περσινή εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, επιβραβεύτηκε από τους ποδοσφαιριστές, καθώς 3 «κυανόλευκοι» ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα των βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Στο περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ήταν η ευχάριστη έκπληξη, με τους Ηπειρώτες να παίρνουν το εισιτήριο για τα playoffs παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια όμορφο ποδόσφαιρο. Μια πορεία σε μεγάλο ποσοστό βασίστηκε στην άμυνα, την οποία αποτελούσαν οι Γιούρι Λοντίγκιν, Γιάννης Κάργας, Ροντρίγκο Εραμούσπε, Μανώλης Σάλιακας και Μάρβιν Πίρσμαν.

Από τους 5 που αναφέραμε οι 3 ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές (κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική την διάκριση), στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Λοντίγκιν που ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας, τον Κάργα στα στόπερ και τον Σάλιακα στο δεξί άκρο της άμυνας. Μια διάκριση και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την φανέλα του οποίου διακρίθηκαν οι συγκεκριμένοι ποδοσδφαιριστές.

Αναβολή στην προσφυγή Ντομίνγκεθ για να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα

Όσον αφορά την προσφυγή που έχει κάνει ο Χουάν Ντομίνγκεθ στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξε αναβολή της εκδίκασης, καθώς οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να τα βρουν εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου και να λυθεί χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα