Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς

Newsroom
Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς

bet365

Με την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς ολοκληρώθηκαν τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠΠ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει 3 ποδοσφαιριστές, τον Ολυμπιακό άλλους 3, τον Παναθηναϊκό 2 και τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Βόλο από 1.

Για ακόμα μία χρονιά τα βραβεία ΠΣΑΠΠ έκλεψαν την παράσταση σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, μια γιορτή του ποδοσφαιριστή που ολοκληρώθηκε με την καλύτερη ενδεκάδα της περσινής χρονιάς. Μια ενδεκάδα που ψήφισαν, όπως και τα υπόλοιπα βραβεία οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Με σύστημα 4-4-2 την ενδεκάδα της χρονιάς για το περασμένο ποδοσφαιρικό έτος, αποτέλεσαν οι: Λοντίγκιν στο τέρμα από τον περσινό ΠΑΣ, δεξιός μπακ ο Σάλιακας από τον περσινό ΠΑΣ, ο ένας στόπερ ο Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό και ο άλλος ο Κάργας από τον περσινό ΠΑΣ και αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού. Στο κέντρο ο Εμβιλά του Ολυμπιακού και δίπλα του ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. Ο Παλάσιος του Παναθηναϊκού και ο Μασούρας του Ολυμπιακού ως εξτρέμ. Επιθετικό δίδυμο ο Φαν Βέερτ από τον περσινό Βόλο και ο Αραούχο της ΑΕΚ.

Ενδεκάδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα