ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άντρια Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άντρια Ζίβκοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άντρια Ζίβκοβιτς

bet365

Αφήνοντας πίσω το Κατάρ και την παρουσία του με την εθνική ομάδα της Σερβίας, ο Άντρια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από τη Δευτέρα (12/12) εντάχθηκε εκ νέου στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε αντίστροφα για το παιχνίδι της Τετάρτης (14/12 - 15:00) κόντρα στην Καλαμάτα, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από έναν ολόκληρο μήνα.

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ ήταν η αιτία της μεγάλης διακοπής, με τον Άντρια Ζίβκοβιτς να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στα γήπεδα του Κατάρ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έκανε πρόγραμμα επανένταξης, λογικά δεν υπολογίζεται για τον μεθαυαριανό αγώνα, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο. Όλοι τους είναι εκτός από τον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/12) είχε προθέρμανση, είχε rondo, είχε παιχνίδια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα με πολλές μάχες, πάθος κι ένταση και στο φινάλε προγράμματα ατομικής βελτίωσης σε άμυνα κι επίθεση.

Την Τρίτη (13/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Καλαμάτα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα