«Κρούση» σε Μεντόσα από Λαμία και ΟΦΗ

Νότης Χάλαρης
«Κρούση» σε Μεντόσα από Λαμία και ΟΦΗ

bet365

Με τον Χαβιέ Μεντόσα να βρίσκεται στο... ψάξιμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας, τόσο η Λαμία όσο και ο ΟΦΗ φαίνεται πως τον έχουν στη λίστα τους. Απορρίφθηκε η πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από τη μέρα που ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Χαβιέ Μεντόσα, ο οποίος μετά τον Παναιτωλικό και τους Νικαιώτες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να πάρει την τελική απόφαση πριν τα Χριστούγεννα.

Οι ομάδες που έχουν κάνει... κρούση στον 30χρονο Αργεντινό είναι τόσο η Λαμία όσο και ο ΟΦΗ ενώ ο ίδιος απέρριψε πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Να θυμίσουμε ότι με τους Αγρινιώτες ο Μεντόσα είχε 54 συμμετοχές με απολογισμό έξι γκολ και οκτώ ασίστ ενώ στον Ιωνικό μέτρησε έντεκα αγώνες με δύο τέρματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα