ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίζει χωρίς... ανάσα την προετοιμασία

ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίζει χωρίς... ανάσα την προετοιμασία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίζει χωρίς... ανάσα την προετοιμασία

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ προσγειώθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να συνεχίζουν χωρίς ρεπό την προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης με προπόνηση την Τρίτη στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες τη μίνι χειμερινή προετοιμασία της επί ολλανδικού εδάφους με φιλική αναμέτρηση κόντρα στη βελγική Σερένγκ, επικρατώντας με 2-0 και βγάζοντας στο γήπεδο τα στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Ματίας Αλμέιδα. Κοινώς οι κιτρινόμαυροι το έπιασαν από εκεί που το είχαν αφήσει πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Στις οκτώ ημέρες που πέρασαν ο Αλμέιδα με διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση εστίασε με τους παίκτες του στην ένταση και στην πίεση, σε δύο βασικές αρχές της ταυτότητάς του, προκειμένου σταδιακά οι ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν ρυθμούς για να φτάσουν στα επίπεδα που βρίσκονταν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Κι αν κρίνουμε από τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά και από όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός, τότε φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο.

Η αποστολή της Ένωσης από το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 βρίσκεται πλέον ξανά στη βάση της καθώς οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν μέσω Βρυξελλών στην Αθήνα. Και ουσιαστικά με την προσγείωσή τους οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν πλέον την προετοιμασία τους χωρίς... ανάσα καθώς σιγά σιγά θα μπουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα συνεχίσουν προπονήσεις κανονικά από το απόγευμα (16:00) της Τρίτης στα Σπάτα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται να επιστρέψουν και κάποιοι από τους διεθνείς που απουσίαζαν στο Μουντιάλ, όπως οι Χατζισαφί και Πινέδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιλάντ Μοχαμάντι για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, με θλάσεις μένουν εκτός τόσο ο Τζαβέλλας όσο και ο Γαλανόπουλος, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί και η πορεία άλλων τραυματιών όπως των Τσούμπερ και Άμραμπατ, οι οποίοι στοχεύουν να επανέλθουν μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη. Όσο για τον Ελίασον, η επιστροφή του αναμένεται για αργότερα στο διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ομάδα του και σε ένα δεύτερο φιλικό τεστ την προσεχή Παρασκευή (9/12 - 15:00) στο «Σεραφείδειο», όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι που θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα