Παναθηναϊκός: Μπαρτ is back (vids)

Παναθηναϊκός: Μπαρτ is back (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπαρτ is back (vids)

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας και τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ιωαννίδης. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού στη Κύπρο έχει σημαδευθεί από αρκετούς μικροτραυματισμούς που έχουν κρατήσει έξω από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια πολλούς από τους παίκτες του Τριφυλλιού, με μεγαλύτερο πλήγμα την διάταση του Φώτη Ιωαννίδη στο γόνατο, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο και θα κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

novibet sponsored

Από κει και πέρα, στα ευχάριστα νέα της ημέρας ήρθε η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Ολλανδός στόπερ στο προηγούμενο διάστημα είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό και είχε μείνει πίσω. Στη πρωινή προπόνηση της Δευτέρας μπήκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Τσέριν μπήκε μόνο στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και ο Κουρμπέλης έκανε τρέξιμο.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα το... μενού είχε 5-2, στο οποίο οι ξένοι έδωσαν ρεσιτάλ με συνεχόμενα πειράγματα και στη συνέχεια έγινε διπλό στο μισό γήπεδο, όπου είχε μεγάλη ένταση, σκληρές μονομαχίες και πολλά γκολ.

Πορτοκαλί ομάδα: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κρυπαράκος, Καμπετσής
Μπλε ομάδα: Λοντίγκιν (Χριστογεώργος), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Βέρμπιτς, Παλάσιος.

Νικητές ήταν οι μπλε με 6-2. Δύο πέτυχε ο Παλάσιος και από ένα οι Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Βέρμπιτς, Τσόκαι και γκολ των νικητών. Κώτσιρας και Καμπετσής εκείνα των ηττημένων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα